Og jeg havde været i kælderen flere gange efter mere vin, var middagen overstået, og vi gik i de lidt blødere stole. Jesper og jeg sad i hver vores lænestol med åben mund og stirrede. Men det tog heller ikke længe før jeg sprøjtede Lotte ind i munden, og kort efter måtte Jesper også give efter. Men den aften var de to piger blevet enige om at tage meget små og nedringe kjoler. Så sad

Kvinder der vil have pik frække nylonstrømper

Jesper der i hver vores stol, iført T-shirt, boxer og ståpik, mens pigerne gav os en lapdance. To dejlige trunter, kun i g-streng, og stive nipler. Så ville pigerne danse, og skruede op for musikken. Og det var her det begyndte at blive rigtig spændene. Det varede dog ikke længe, da først Mia og så Lotte vendte sig med ryggen til os og lod bhen falde.

Nu er hverken Lotte eller Mia særlig snerpede, de kan trods deres 40 år stadig finde på at solbade topløse, som både Jesper og jeg kan lide at se på, da de holder sig godt. Vi tog alle vores tøj på igen. For Lotte kom hen og satte sig på mit skød, med fronten mod mig, tog mine hænder, og førte dem til sine bryster, og lod mig ælte det bedste jeg havde lært. Det var noget sy realistisk at side der med 1,5 meter til en anden fyr, og få. Og så satte de sig på vores skød, og gned deres nu nøgne kønsdele mod vores skridt. Mine hænder var over alt på Mias vidunderlige krop, da hun på et tidspunkt stod og rystede røv mod mig, fik jeg mulighed for at et par fingre ind under hendes trusser, hun var glat, og våd. Så dansede de væk fra os igen, Lotte kom over til mig igen, og dansede videre. Så gik Mia en meter fra Jesper, og Lotte fulgte efter, de stillede sig med ryggen til, Mia bukkede sig fremover og trak g-strengen ned. Og Jesper siger at når de har brugt så mange penge på patter, så bør de også vises frem. Jeg kunne ikke undgå at bemærke at Mias trusser smuttede i tasken, og jeg hentede en omgang.


Dansk milf siam wellness holstebro


Da vi sad med vores koner og kærester ved vores sider og nød en øl, fortalte pigerne at de havde aftalt, at de skulle give os en lapdance, og at de ville være topløse, men at de gik hele vejen havde bestemt ikke været Lottes. Så stod de af, dansede em meter væk, stod og vred sig lidt, inden de trak kjolerne op over hovedet, så de nu stod i bh og g-streng. Så begyndte pigerne at kramme og viske sammen. Lotte massage willemoesgade forex hundige dækkede et pænt bord, og Mia kom.1800. Mia og Jesper har lige inviteret os til om tre uger. Jesper og jeg var enige om at vi havde stået i køkkenet i lang tid, og havde ikke lyst at danse, så pigerne måtte danse med hinanden. I stedet lage hun sig ned på knæ, tog min pik ud af boxerne, og gned den mellem sine bryster. De satte sig på gulvet, spredte ben, og ind det var overladt til fantasien. Detaljer, skrevet af EL, visninger: 123631, min kone Lotte, ok jeg havde inviteret hendes veninde Mia og hendes fyr Jesper ti en rigtig traditionel og konservativ par middag. Det begyndte at vise sig at det var Mia der førte an, og Lotte der fulgte efter. Lotte tøvede lidt, og fulgte efter.
Med Student Amateur Milf Fucked for Tuition POV.