Der er flere grunde, der kan føre til udviklingen af dette problem. Fordi nu har hun en masse andre bekymringer - fodringkrummer, vask, madlavning, og selv at tage sig af andre familiemedlemmer. Tal med ham, forklare. Anvend et koldt omslag eller varmepuden til området flere gange hver dag for at reducere hævelser. Og du kan bryde det kun af sin mand og / eller professionel. I denne situation, den vigtigste rolle frelser den intime liv

Blondine fisse private gay massage

givet til sin mand - det er, hvordan det vil opføre sig, om han har nok takt, ømhed og udholdenhed afhænger af, hvor hurtigt alting vender tilbage til normal. I intet tilfælde ikke belemret på deres skuldreabsolut alle bekymringer og bekymringer - du bor, og folk har ret til en komplet hvile.

Dette problem er mest akut. Og som regel er de ikke helt klar til det. Og desuden i dette tilfælde, hvis parret kondom brug, bør det erindres, at smøreolie baseret på ofte føre til ødelæggelse af latexen. Det er simpelthen nødvendigt for normal samleje. Altså: Forsøg ikke at være super kvinde. De er som regel, i de fleste tilfælde, er som følger: sex kan ikke begynde at øve tidligere end 6 - 8 uger efter fødslen.


Jels postnummer sex massage kbh


Som et resultat - fantastiske dating side ubeskyttede den efterfølgende forventning om smerte - thai massage koldingvej vejle intim massage sjælland en slags ond cirkel. Hvori betændelse sker i flere etaper. Har Kegel øvelser hver dag for at øge omsætning i endetarmen området. Lægen vil forsøge at finde årsagen til smerte og til at tage skridtat ordne det. Kun i dette tilfælde, vil sex bringe hyldest til glæden - både fysisk og moralsk. En chance for, at du vil gøre ondt en masse mindre. Omfanget af denne sygdom er forskellige - i nogle tilfælde vises der kun en let ubehag, og undertiden gør sig gældende en skarp smerte utålelig. Til dette var det lettere at gøre, den førsteTiden kan være repræsenteret af nogen behagelige øjeblikke - for eksempel hvile på stranden. Hvad mere er - du kan opleve skarp smerte. Forskellige infektioner, i nogle tilfælde, årsagen til smertentilstedeværelsen af infektion kan være - som vagina og blære. Det kan man fordi, der er en øget blodgennemstrømning i slimhinderne og fordi livmodermundens inderside krænger en smule. Drik masser af vand og tilsæt mere fiberrige fødevarer til din daglige kost for at undgå forstoppelse. Lægen vil undersøge de interne og eksterne kønsorganer af kvinder, vil vurdere tilstanden af livmoderen, graden af heling af fuger og huller, hvis nogen. Som et resultat, på et ubevidst plan, disse kvinder er meget "fastspændt" - de er flov over at klæde sig, kan ikke slappe ordentligt. Og at fortsætte det slags tale ikke går. Lægen vil vælge den nødvendige behandling og komme med anbefalinger, der vil hjælpe så hurtigt som muligt for at klare problemet. Sømmene i skridtet pauser og stykker overlapper korrekt. Den første og mest almindelige årsag -en tilstand af hormonal unge mor. I nogle tilfælde, årsagen til smerter isex er intet mere end en mangel på tilstrækkelig smøring. Som et resultat heraf begynder at akkumulere i kirtlen. Af den måde, noget som en kvinde kanobserveret i anden halvdel af menstruationscyklus, når undfangelsen bliver umulig. Kun en læge kan beslutte, om at vente et stykke tid, ellers skal du starte passende hormonbehandling. Start med de enkle øvelser. Men det er værd at det sikkert - ikke stole på "måske". Det kan være du opdager den, når du tørrer dig og ser, der er lidt blod på papiret, eller at du kan se lidt blod i dine underbukser. Eller i tilfælde, hvis en mand en chur rå og barsk - efter vævsskade på hud og slimhinder første måneder er ekstremt følsomme. Afsluttende diskussionen, vil jeg gerne endnu en gangberolige unge mødre. Indberette alle usædvanlige postpartum blødning til din læge. Og den vaginale åbning bliver meget snæver.