nadias menukort hotel med spa på værelset

Juni 2017 Aflys alt andet og tag til Bandholm Hvis du nogensinde bliver inviteret på en tur til Bandholm Hotel, så aflys alt andet og tag af sted - bare sig ja tak og kom af sted! Morgenmad var helt i top. Vores gæster der alle skulle overnatte på dette skønne sted har alle uden undtagelser, rost den modtagelse og service der blev givet fra det altid venlige og smilende personale. Meget smagfuldt indrettet med

Telefon nummer thai prostata massage i odense

stor respekt for det gamle hotel. Hyggelige stuer og venlig og opmærksomt personale. Februar 2017 Romantisk og lækkert sted med professionelt personale og god mad Dejligt roligt sted, meget romantisk. . Masser af snacks og drikkevarer på værelset til fri afbenyttelse. Lis Lidsmoes via TripAdvisor,.

nadias menukort hotel med spa på værelset

Bandholm hotel er et sted, vi uden tvivl vil besøge igen. September 2016 En sand perle Vi valgte at holde vores årlige firmafest på Bandholm Hotel. Morgenmaden var sat frem på en buffet. Et ophold med spa på værelset kan selvfølgelig kombineres med andre tilbud. Kryger84 via TripAdvisor,. Lyder det dyrt med bobler? De var simpelthen fantastiske.
Knep min mor faldskærmsudspring jylland

Indretningen var så flot, hyggelig, og hjemlig - men samtidig meget luksuriøst. Oktober 2017 Dejligt ophold Dejligt ophold. Kom tilbage en aften privat for at spise efterfølgende, og der var den lækreste service. . Hurtig betjening og venligt personale, selv kokken var inde og hilse. Værelser i baggården er hyggelige, rolige og indbydende. Perr813 via TripAdvisor,. Bandholm Hotel har min bedste anbefaling - og jeg er meget overbevist om at vi meget snart kommer igen. . Værelserne er flotte og rene, udsigten er smuk, omgivelserne er skønne.

nadias menukort hotel med spa på værelset