kan amme med silikone hvad koster det at have lavet bryster

Indlægning af implantater kan bevirke, at der kommer et ret stort tryk på brystet og mælkekirtlerne, således at disse ikke kan producere nok mælk ad gangen, selvom man altså er i stand til at amme. På operationsdagen skal du møde uden smykker, piercinger, make-up, neglelak, kunstige negle og kontaktlinser. Det skyldes, at røntgen ikke kan trænge igennem implantaterne. Hvis du får problemer som ubehag, smerter eller på anden måde mærker forandringer af brystet inden da

Side 6 ekstra klinge fleur hobro

skal du selvfølgelig henvende dig til os med henblik på en vurdering. I dag er han faren til vores lille Tinderbaby fra Juli 2015. 7-10 dage efter dit indgreb tilbyder vi dig kontrol hos vores sygeplejerske.

kan amme med silikone hvad koster det at have lavet bryster

Vi anbefaler, at du får foretaget en scanning (Ultralyd eller MR-scanning) 15 år efter, du fik indlagt de nye implantater. Læs indlæg, update: sÅdan gÅr det med martin og jeg! Derudover anbefaler vi, at du lader dine børn blive hjemme til forundersøgelsen og de efterfølgende kontroller. Jeg valgte det sidste. Derudover skal du indkøbe Panodil a 500 mg til 1 uges forbrug. Jeg er bare rent personligt rigtig, rigtig glad for at jeg kan. Jeg ammer fuldt ud, og jeg elsker det. Her tages også efter-fotos, som du er naturligvis kan få tilsendt sammen med dine før-billeder.