ishøj biograf program nøgen kone

Biografen har Wide screen lærred og et Dolby Digital Surround Sound, der sørger for lyden. Find os på Facebook, tilbage, program. Mandag., kaptajnen, før frosten 14:00 - Sal 1, biografklub Danmark. Artfilm er blevet mere og mere populært. Biografen ligger i forbindelse med Ishøj Kultur Café, og der er tre sale med plads til henholdsvis 96, 42 og 438 personer. Biografens seks sale indeholder det bedste biografudstyr lige fra de velkendte bløde biografstole til den digitale

Thailandsk massage vedelsgade vejleder massage escort viborg

projektor - alt sammen med fokus på at give publikum den allerbedste filmoplevelse. Kan byde velkommen til biograf. Voksne)Bestilling kan ske på telefon i dagtimerne.  Her er det også muligt at se sæsonprogrammet for HyggeBio.

ishøj biograf program nøgen kone

Vi glæder os meget til at se dig i biografen! Bestil, køb, rekonstruktion: Utøya, burning. Så du kan se mange af de bedste og nyeste film i Kulturium Biografen. Biografen huser foreningen HyggeBio, som arrangerer film for pensionister og efterlønsmodtagere i samarbejde med Danske Seniorer 10 gange om året på udvalgte torsdage. Dette finder sted den anden tirsdag i hver måned. Vi viser fortrinsvis premierefilm og også 3D film.