helkropsmassage odense thai massage randers

400/600, luksusmassage med olie og varme sten. Kurklinikkens Shiatsu massage i Odense. 150/300 blid massage til børn giver en vidunderlig nærhed, kontakt og velvære. Par Massage (blid til hård) 30/60/90 minutter. Relax shower oil omdannes til dejligt skum Fruit seeds scrub skånsom kropspeeling Aromessence relaxing dry oil Relaxing massage balm vis mindre. RaskRask er et nyt koncept for massage hvor professionelle massører kører ud til dit hjem eller hvor du skulle befinde dig med briks.

Ung fyr søger mand thai massage valby

Kan ses på facebook samt hjemmeside. 11/09/15, tusind tak alle sammen. Massage i dit hjem i Odense.

helkropsmassage odense thai massage randers

Deep Tissue Massage er nøglen til en krop i balance. Nye koncept for massage kommer til Odense Endelig er det muligt for dig der bor. Odense og omegn byder på en bred vifte af seværdigheder for enhver Odense Kropsmassage. Gravid økologisk Massage (Blid) 30/60/90 minutter. Typisk foregår en del af massagen med effektive små tryk med fingrene, som anvendes til at påvirke bestemte punkter i kroppen (kendes også som akupunktur eller akupressur punkter) til at genoprette indre balancer.


Swinger københavn sexlegetøj til ham


LØrdag:10-18 11/02/15, jEG HAR juletilbud TIL JER:FRA D:1/11/15 TIL.31/12/15. I produkterne er der en cocktail af 8 dybdevirkende planteessenser der øger kollagenproduktionen - virker desuden drænerende cirkulationsøgende og modvirker ældning. 04/25/15, info til alle mine FB venner. Massagen foretages bedst i gulvhøjde på et relativt hårdt underlag/madras, og uden på en let påklædning af naturfiber. Hver person kan helkropsmassage odense thai massage randers frit vælge sin foretrukne behandling. Varm Olie Massage (Hård) 60 minutter. 200/350/500, genopbyggende massage med varme olier og helende cremer. En kombination af fysioterapi fra vesten og yoga fra østen. Book Din Massage Nu Skriv dit postnummer, vælg din massør, og find en ledig tid der passer dig. Book en behandling - og bliv kontaktet! 05/10/15 mange tak allesammen. Hotstone har en vidunderlig virkning på kroppen! Odense lever også godt om natten, Uanset om du er til små barer, bodegaer eller klubber kan du finde det spredt ud i de hyggelige stræder. I vores dobbeltrum, tilbyder vi par massage. Vi ved at du vil elske vores massage! Fair Massage Odense Odense. Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi. Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Odense har noget helt specielt Odense ligger i hjertet af Danmark og er den tredjestørste by i Danmark. Med nordlys kropsmassager mærker du, hvordan man med dybe, naturlige og behagelige massagemetoder kan Odense Kropsmassage kroppens ressourcer og energi, så kroppens og sindets selvhelbredelseskræfter vækkes til live. En massage der udstrækker muskler og led, en afslappende terapi med fokus på ryg og iskiasnerver. Shiatsu massage virker også helbredende og styrkende, og kan også anvendes til selvudvikling, da terapien giver sind og krop jordforbindelse. Med teknikker som friktion, bankning og æltning har vi specifik fokus på ømme og spændte muskler. Mindre kendt er Odense Odense Kropsmassage Danmarks officielle cykelstad.