bedste bordel i københavn åbning lyngby loppemarked

Møde juridiske bordeller blond i odense

Vi var lige ved at sige, hvad kan man ønske sig mere? Pris.750.000.000.000 Husleje.000 Areal 213 Køkken intet KØkken Bevilling 7 2000 frederiksberg unik forretning frederiksberg! Her er åbent året rundt (bortset fra december og januar). Her er Billard og bordfodbold og masser af muligheder for at lave events. Lad os sammen kigge. I restauranten er der plads til omkring 60 gæster og lokalerne er rigtig godt indrettet. Omsætning refererer til tidligere ejere, og er anslået.

bedste bordel i københavn åbning lyngby loppemarked

En mindre del af salgsprisen kan eventuelt bestå af pantebreve, men uden dokumentation for såvel brancheerfaring og nødvendig kapital, er der ingen grund til at rette henvendelse omkr. Her er plads til omkring 200 inde, og over 200 ude. For de fleste er en nærmere beskrivelse ikke nødvendig, og forretningen er sat til salg idet den nuværende ejer har nye planer han ønsker at realisere. Hvad er dine planer for denne velbeliggende og særdeles synlige forretning på Sønder Boulevard, et område med masser af købestærkt publikum! Pris 228.000 ms 2-4.000 DGL Husleje.500 Areal 50 M2? Pris.798.000 Husleje.000 Areal 532 Pladser 150 Køkken fuldt godkendt KØkken Bevilling 1 1165 KØbenhavity restaurant - NØrregade VED NØrreport city restaurant - NØrregade VED NØrreport SÅ flot OG LÆkkert indrettet - denne perle MED DEN fantastiske beliggenhed lige overfor teatret skal SÆlges. Og når vi så får det, kan vi glædes over at det faktisk er -måske- Bornholms bedste af slagsen. Familien har nu valgt at det er tid til at gå på pension, derfor har du muligheden for at blive den nye ejer af denne lille perle.


Milliard film lilly skønhed viborg

Den er flot, rustik og genialt beliggende midt på Store Kongensgade: En lille hyggelig forretning hvor såvel personale som gæster føler sig super godt tilpas. Ganske enestÅende chance FOR AT erhverve EN AF DE absolut bedste PÅ istedgade meget diskret - ingen henvendelse TIL personale eller ejer! På en god weekend laver man 30-40tkr! Den gode "gamle" og utroligt populære italienske restaurant, med masser af plads inde i de hyggelige lokaler, (lige ved arkaderne gode køkkenfaciliteter, gode gæste- og personalefaciliteter, og en utroligt flot og populær udeservering! Her er to barer, en god opvask, en fin gæstegarderobe og masser af plads. Her er tale om en mindre, men dejlig forretning, der virkeligt kan anvendes til mange forskellige koncepter, lige fra salatbar til sandwich, is, sushi, osv. Men det er også en særdeles god natforretni. Her er virkeligt lækkert. Lige når du kommer fra Christianshavn; så du kan simpelthen ikke finde en bedre beliggenhed. Sælges sammen med restauranten!

Thai massage intim escort hellerup

Her er et godt køkken, et meget stort lager, en flot hjørnebar og masser af siddepladser i det dejlige og lyse hjørnelokale. Pris.900.000.543.582 Husleje.100 Areal 171 Pladser 60 Køkken fuldt godkendt. Hvad siger du så - alt sammen til en husleje på syv tusinde kroner. Pris 298.000.000.000 Husleje.500 Areal 72 Pladser 10 Køkken intet KØkken Sagsnr KØbenhavesterbro - istedgade - stor OG GOD vesterbro - istedgade - stor OG GOD VIL DU have EN AF DE fineste forretninger lige VED istedgade-HJØrnet, enghave plads OG kommende metro? Denne kendte og yderst stabile natbar (fredag og lørdag som primært har et "ordentligt og modent" klientel skal nu skifte ejere.

bedste bordel i københavn åbning lyngby loppemarked